(ФОТО) ЕВЕ КАКО ФУНКЦОНИРААТ СЕНДВИЧ ИНСТИТУЦИИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА : Некоја си РЕЖИМСКА КОКОШКА Соња Арсовска од ВМРО-ДПМНЕ, директорка на некое си социјално во Скопје, боледува по некои си митинзи на ВМРО-ДПМНЕ!

0
3622

Еве како го пополнуваат работното време Грујовите џаболебари и буџетари, на пример, некоја си режимска кокошка Соња Арсовска, директорка во некое си социјално во Скопје шпарта по тоа митинзите на ВМРО-ДПМНЕ што е само по себе уште еден голем показател како функционираат администрациите и државните институции и зошто народот бара се повеќе промени како и зошто се случува народ во секој град на Македонија на митинзите од опозицијата!

Мејл до ,,Народен Глас” и порталот ,,ДоказМ”.