(Фото) Еве како треба!

0
702

fotostrelanjegdom

Процентот на интелигенција во државата би скокнал за 1%, процентот на морал во земјата би скокнал за 2% и процентот на проституција во земјата би се намалил за 5%!

angelovmtvbaner