(ФОТО) ЕВЕ КАКО РЕЖИМОТ НА ГРУЈО ГЛЕДА КОЈ ЌЕ ДОАЃА ВО ТРЛОТО НА ОФЧАРОТ И ВМРО-ДПМНЕ А КОЈ ЌЕ ЛЕТА ОД РАБОТА !

0
520

spisoci