(ФОТО) ЕВЕ КАКО КУРТОНИТЕ НА РЕЖИМОТ СЕ КРИЈААТ ОД НАРОДОТ ДА НЕ ГИ ПРЕПОЗНАЕ НЕКОЈ ВО ЈАВНОСТ

0
389

Јанко среде трговски со црна цвикера за сонце, капут зимски преку вратот полномасен и капче на тоа лејката само да не ги препознае некој во јавноста како режимски цицачи и курви на народни пари.