(ФОТО) Еве како изгледа канцеларијата на уредникот на ,,Пулс24″, Филип Петровски

0
1065

Еве како изгледа канцеларијата на уредникот на Пулс 24, Филип Петровски

12631340_10208469557084397_2844296304720057855_n