(ФОТО) Еве како гласачите на ВМРО-ДПМНЕ го дочекаа 8-ми Септември, во Италија на гроздобер!

0
2131

vmrovci.grozdober

Погледнете ги овие робови.На сонцето по цел ден рмбаат како стока во Италија за минималец, и што е најиронично, отиден се преку агенцијата во сопственост на Лиона Захариева, голем симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ.

vmrovci

Дознаваме дека сите на првата фотографија се членови на ВМРО-ДПМНЕ и кога ќе се врателе дома по цел ден носеле маици со слоганот ИМА РАЗЛИКА. Епа богами има …