(ФОТО) ЕВЕ ЗОШТО КАРОЛИНА ГОЧЕВА НЕ САКАШЕ ДА ЈА КРИТИКУВА ВЛАДАТА, а Бобан Авалон испаничи кога го објавивме статусот за Заев на сајт…

0
1152

karolina kultura

 

Нејзината летна турнеја е помогната од министерството за култура…. Тоа е, ова општество стана општество на карактерни проститутки, Грујо од целата земја направи бордел и тоа со наши пари…

Јавните фаци молчат за тоа што ни се случува, за разлика од развиените демократски земји каде што јавните фаци се силно активни во политичкиот и општествениот живот и се борат за принципи, за слобода, за идеали, се борат за своите фанови наместо да гледаат сеир! Еве како тоа се прави на запад:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ndMEXxgAIxs[/youtube]
[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=jFBLSvr92xg[/youtube]