(ФОТО) ЕВЕ ЗОШТО Е ОПАСНО ДА РАЗЛУТИТЕ ЖЕНА, НЕМА НИШТО ПОЛОШО ОД ТОА ДА ПРОНЕВЕРИТЕ ЖЕНА

0
622

Разгневена американка во целост го уништи автомобилот на својот сопруг кој што извршил проневера.

Американката Наиме од САД откако го фатила својот сопруг во љубовна афера одлучила да му го уништи тоа што најмногу го сака. Штета што поради ни настрадал прекрасен Ауди R8 . Автомобилот бил уништен до таму што не останал ни еден дел од него да не е тотално уништен.

10689768_843422579037284_9147190284482809638_n

Како што може да погледнете на фотографиите проневерената сопруга вложила доста труд за уништување на супер автомобилот на неверниот сопруг. Освен вообичаеното гребење со ноктите по автомобилот , таа го оштетила секој дел на автомобилот и ги искршила сите стакла, светла и целокупната технологија вградена во автомобилот.

10394463_698154700298411_7229181246111620011_n