(ФОТО) Еве го мафијашкиот клан на Грујо и Мијалков кој владее со Македонија! Ова е ФАМИЛИЈАТА коja ја РАСТУРИ Македонија и која ЗАЦРНИ СТОТИЦИ ИЛЈАДИ СЕМЕЈСТВА!

0
984

11698633_498032417031622_5808666722915846559_n

Ова е фамилијата која и еба матер на Македонија, тој со наочарите и главата коцкеста е Грујо 😀

Snapshot-2014-06-26 at 01_19_27 PM-1427204169