(ФОТО) Еве ги СКАНДАЛОЗНИТЕ СМС пораки и документи кои го докажуваат криминалот на Сашо Мијалков!

0
615

zaev 1 apr

Покрај аудио материјалите, лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави и СМС пораки и други документи, за кои вели дека го докажуваат криминалот на власта.

„За корупцијата на Сашо Мијалков, освен овие разговори, има и други докази. Тоа се СМС пораки. Во една Костова вели дека Хаим му пуштил 540.000 евра на Мијалков, и ќе дојде повторно на 12 мај, па треба да се видат.

haim 1 sms 1 sms 2 dok 1 dok 2