(ФОТО) Ебати недоделканите ЦЕПЕНИЦИ кои ги плаќаме, МРТВ(а) објави: Папата во посета на Куманово!

0
558

papta

Гаф на МРТ во попладневните вести денеска кога беше објавено „Папата во посета на Куманово“.

Како што е познато, папата Франциск денеска беше во посета на Сараево, БиХ.