(ФОТО) ЕБАТИ БАКСУЗОТ, ЦРНИ ГРУЈО Е ВЕЌЕ ИСПОД ДНОТО! НЕ УСПЕА НИ САЛА СО КАПАЦИТЕТ ОД 8.000 ЛУЃЕ ДА НАПОЛНИ СО БУЏЕТАРИ НА ВМРО-ДПМНЕ ДОШЛЕПАНИ ОД ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

0
1727

Ова буџетарите на Грујо биле ептен “бистри”, кој ли само им ја полни тоа лејката со памук околу бројноста за партискиот митинг на ВМРО-ДПМНЕ. Факт е дека Грујо опадна толку испод дното што не успеа да ја наполни ни спортската сала ,, Борис Трајковски” која има капацитет од 8.000 седишта.

За веродостојноста на оваа информација погледнете ги голите факти и фотографијата за која симпатизерите на Грујо и режимот тврдат дека има 40.000 раја :

boris-trajkovski