(ФОТО) ЕБАТИ БАКСУЗОТ ЕБАТИ, ТАМАН ОДЛУЧИ ДА СЕ КАНДИДИРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ, СЕ ПОЈАВИ ФОТКА ОД ПАТРИОТАТА ВИЛИПЧЕ СО ЗНАМЕ НА КЛЕТИТЕ ШИПТАРИ!!!

0
2680

Таман одлучи да се кандидира за прв човек на ВМРО-ДПМНЕ се појави фотката на Вилипче со албанско знаме. Ебати баксузот ебати, сега патриотите ќе го нурнат пред конгресот и ќе ги изгуби шансите да ја води најголемата опозициска партија во Македонија и слободно да им се придружи на оние шушумиги од СМК на Тодор Ахмадинеџат Петров.