(ФОТО) ЕБАТИ АПАШОТ ЕБАТИ : ГРУЈО ИМ ДРЖИ ГОВОР ПРЕД ВЛАДА НА ВМРОВЦИТЕ ВО ШАЛ ОД НЕКОЛКУ СТОТИЦИ ЕВРА И КАПУТ ОД НЕКОЛКУ ИЛЈАДИ ЕВРА А ЗБОРИ ПРОТИВ СИРОМАШТИЈА!!!

0
2475

Грујо држи говор пред влада на маршот пред вмровците во шал од неколку стотици евра и капут од неколку илјади евра а збори против сиромаштија и за љубов за татковината. Колку треба да си луд да го збориш ова а да те гледа рајата убаво скоцкан и дотеран во луксузни и скапи одела?!?!