(ФОТО) ДПМНЕ САКА МЕРЦЕДЕС: И МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ СЕ ВОЗИ ВО МЕРЦЕДЕС С КЛАСА КАКО И ПРЕМИЕРОТ!

0
753

Веднаш по дуелот со министерот за здравство Никола Тодоров на паркингот пред болницата 89-ми семптеври в Карпош, на семафорите со партизанска пред возилото на Саше Политико се појави мерцедес С класа со затемнети стакла. Се распрашавме и дознавме дека тоа е службеното возило на министерот Никола Тодоров. Тоа е малку постара верзија на лимузината со која сега се вози премиерот Никола Груевски!

todorov mercedes

Очигледно е дека ДПМНЕ-вската камарила обожава големи луксузни автомобили, тоа е таа фрустрација која ја имале од деца кога ќе пораснат да бидат шеици и да се возат како гангстери во црни големи лимузини! ПО СЕКОЈА ЦЕНА! ЗАТОА КРАДАТ НА ИЗБОРИ И ГАЗАТ ВРЗ НАРОД И ГАСАТ МЕДИУМИ И БЕГААТ ОД НОВИНАРИ!!!

Еве го министерчето на свои 20 и нешто години какво голо селанче бил:

nikola-todorov