(ФОТО) ДОЈРАНЛИЕВ МУ ПОМОГНА НА ПРИЛЕПСКИОТ ГРУЈОВ ТАСТЕР, ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА ДА СИ ГО ВИДИ ТИЛОТ

0
2697

Александар Дојранлиев му помогна на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Димитар Стевананџија да си го види тилот по фијаското кое Грујо го доживеа секаде па и во Прилеп.