(Фото) Домобраните на Грујо не издржаа ниту една ноќ, ги напуштија шаторите во Струмица

0
1029

strumicaSatori-1

Активистите на ВМРО-ДПМНЕ не ја поминаа ноќта како што најавија, во шаторите во градскиот парк во Струмица.

Синоќа и во раните утрински часови, шаторите и столиците во паркот останаа празни, а сите заминаа на спиење по дома.

strumicaSatori-3-640x320