(ФОТО) Додека членството на ВМРО-ДПМНЕ кампува пред Сообрание и седат на стог сено , ЕРГЕЛА НА У.Ж. ОД ДПМНЕ ЖДЕРЕ ПО ШВЕДСКИ МАСИ ВО ВАРДАР ВО ГАЛИИТЕ НА КОЦЕ!

0
519

10153194_1655580914674486_7966580347072281654_n 11401018_1655580921341152_4288214682156137893_n 11391308_1655580918007819_387523615054328820_n