(ФОТО) АЛООО БЕ КОПИЛИЊА ЕДНИ! ГНАСНИ, ОДВРАТНИ, ПОДЛИ И ГРОЗНИ РЕЖИМСКИ СТОКИ, ИНТЕРНЕТ ЛИГУШИТЕ НА ГРУЈО КОН МАЛОЛЕТНАТА ЌЕРКА НА ЗОРАН ЗАЕВ СО НАЈГНАСНИ НАПАДИ И ЗАКАНИ

0
713

13528982_1350820604934448_8531706735340566492_n