(ФОТО) ДИВАТА ОРДА ОД ВМРО-ДПМНЕ, ГРУЈО И НА БЕТМЕН ГОЛТАТ ГИ ОТКОРНА МИКРОФОНИТЕ ОД ГОВОРНИЦАТА ВО СОБРАНИЕ, ЗАЕВ ГО ДАДЕ ЕКСПОЗЕТО СО НОВИ МИКРОФОНИ!

0
2802

zaevNovMikrofoni mikrofoni Narod-vo-Sobranie mkd-319377-696x466