(ФОТО) Денес на СРБИТЕ овој ГРУЈОВ тастер им РОКНА НОЖ ВО ГРБ! И српскиот Амди Бајрам, претседателот на ДПСМ, Иван Стоиљковиќ гласаше ПРОТИВ СЈО

0
1436

За да му удоволи на неговиот шеф Груевски претседателот на ДПСМ Иван Стоиљковиќ гласаше против измената на Законот за Специјалното јавно обвинителство со кое од пратениците се бараше да се изгласа продолжување на рокот за постоење на ова Обвинителство. Очигледно србите си добијаа свој Амди Бајрам, ваков шарлатан кој игра против народот и против неговите интереси.

14495291_1609349529367506_8208805989573009770_n