(ФОТО) Делегација од првите луѓе на СДСМ положи свежо цвеќе и почит кон Киро Глигоров за Денот на независноста

0
1006
Во чест на 8 септември, Денот на независноста на Р.Македонија, делегација од раководството на СДСМ, на највисоко ниво, претседателот Зоран Заев, заменик претседателката Радмила Шекеринска и генералниот секретарОливер Спасовски, во име на Социјалдемокртаскиот сојуз и на граѓаните на Македонија,  положи свежо цвеќе на гробот на првиот претседател на Македонија, Киро Глигоров и оддаде почит за неговиот голем придонес за слободна, независна и суверена Република Македонија.
Polozuvanje cvekje1 Polozuvanje cvekje2 Polozuvanje cvekje3 Polozuvanje cvekje4