(ФОТО) Делегација на СДСМ положи цвеќе на споменикот на Првиот Скопски партизански одред

0
1785

По повод годишнината од формирањето на Првиот Скопски партизански одред, делегација на СДСМ, во состав Пеце Мирчески, член на ИО на СДСМ, Сања Лукаревска, член на ИО на СДСМ и Душко Весковски, претседател на ОО на СДСМ Карпош, положи свежо цвеќе на споменикот подигнат во чест на партизанскиот одред.

par3 par4 par5 par2