(Фото) : Делегација на СДСМ му оддаде почит на Гоце Делчев

0
650

sdsm gd

По повод одбележувањето на 112 годишнината од смртта на македонскиот револуционер Гоце Делчев, делегација на СДСМ му оддаде признание и почит на големото дело на апостолот на македонската борба за слобода, самостојност и државност. Партиска делегација на СДСМ предводена од потпретседателката Фросина Ременски положија свежо цвеќе на неговиот гроб во црквата „Св. Спас“ во Скопје.