(ФОТО) ДЕБАКЛ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА, БРКАНИЦА НА КОНТРАПРОТЕСТАНТИТЕ РЕЖИМСКИ ПО ВЕЧЕРАШНИОТ КОНТРАПРОТЕСТ!

0
986

11272085_10152839306633202_1914794883_n