(ФОТО) Да имаше ден на СДСМ со истава слика ВМРО-ДПМНЕ одма ќе кренеше паника за федерализација

0
630

Денот на ВМРО 23 октомври се одбележува со албанско знаме. Замислете да имаше ден на СДСМ и истава слика да ја имавме.

Одма паника ќе имаше федерализација 🙂

Dita e VMRO-se 23 tetori shenohet me flamurin shqiptar. Paramendoni te kishte dite te LSDM-se dhe ta kishim po te njejten fotografi.

Menjeher do te kishte panik federalizim

Фејсбук статус на Мухамед Зекири