(ФОТО) ГРЧКИТЕ ВМРОВЦИ И ЌОСИЊА ШПАРТААТ ПО ГОЛИ ГАЗОВИ НИЗ УЛИЦИТЕ НА АТИНА ЉУТИ НА ЦИПРАС И ЗАЕВ ЗА ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА!

0
1903

Грција си има свои вмровци и ќосиња, почнаа да протестираат и по гол стап и голи газови за поништување на договорот постигнат помеѓу Ципрас и Заев.