(ФОТО) ГРУЈО УШТЕ КАКО МЛАД НЕДОКАЖАН ДИКТАТОР БЕЗ ШМИНКА И ЧУПАНИ ВЕЃИ ИМАЛ ФАЦА НА РЕЖИМСКО ИСКОМПЛЕКСИРАНО И ЗЛОБНО ГОМНО КОЕ НИКОЈ НЕ ГО ДРУЖЕЛ ОСВЕН БАТЕ САШЕ И МИЛЕ МИ ТЕКНА

0
1892