(ФОТО) Грујо по 4 дена парадирање и глумење лудило во поплавените региони се фати за кофа! Домаќинот со крпа на рамо ќе го бриши ВОЖДОТ ако се накапи со КАЛ И ЛАЈНА…

0
1344

pet-640x360 soc-mrezi-640x360