(ФОТО) ГРУЈО И КУРТОНИТЕ ОКОЛУ НЕГО НЕМА ДА ГО ДОЧЕКААТ 17-ТИ МАЈ : Полицаец ја отвори рампата за ТОЛПАТА ДА ВЛЕЗЕ ВО ВЛАДАТА!

0
1101


11127885_10205712961917480_5103168835638709642_o

 

Полициски службеник ја отворија рампата пред Владата за демонстрантите да влезат во дворот на владиниот објект и го напушти работното место. Граѓаните влегувааат во дворот и го гушкаат полицаецот додека тече протестот предизвикан од снимките кои ги објави опозицијата поврзани со насилната смрт на Мартин Нешковски.

CEQh6RFUEAAvkTL.jpg large

11188306_10206701203390185_3178607334842906317_n