(ФОТО) Грујовата СЕНДВИЧ АРМИЈА која протестира пред МВР во Охрид е ТОТАЛНО НЕПИСМЕНА!!!

0
2248

Тоа е тоа таа куртон сендвич контра армија за контра протести и на дугме која ја праќа Грујо на зулуми низ државата, погледнете која е само тоа неписмена багра и стока.

sendvic armija