(ФОТО) Груевски како Тито – „обесен“ на портрети во основно училиште

0
1943

На Фејсбук беа објавени фотографии од OУ “Крсте Петкoв Мисиркoв” вo с.Бистрицa, Битoлa, каде се гледа закачена фотографија од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, како и други партиски обележја.

Поставувањето партиски обележја во училишта е казниво, а корисниците на Фејсбук коментираат дека се шокирани од потегот.

15107420_347644902262004_784456792420389928_n-670x893