(ФОТО) Граѓани се собираат пред полициската станица „Пролет“ – Ниту еден револуциоер/ка не видаваме!

0
548

Граѓани пред полициската станица Пролет излегоа да му дадат поддршка на приведениот возач на пикапот кој е дел од секој протет нс Шарената револуција. На социјалните мрежи грашаните го изнеуваат ставот дека денешното приведување е само уште еден обид за притисок од страна на министерот Митко Ќавков врз демонстрантите.

13335376_939036136216641_24416580_n-670x377

-Ниту еден револуциоер/ка не видаваме – порауваат грѓаните

-Возачот на комбето е пресрет од МВР и приведен веднаш по протестот.