(ФОТО) ГОТОВО Е, ПАЃА ХУНТАТА НА ЗАЕВ ЛУЃЕ : ОГРОМНА ТОЛПА НА АНТИЧКИ МАЌЕДОНЦИ ЌЕ ЈА СПАСУВААТ МАЌЕДОЊА ОД ЕУ, НАТО, ЗАЕВ, ХАН, ЦИПРАС!!!

0
1096

Страшно, еве колкава раја го блокира и тероризира центарот на Скопје за која скопјани ќе мораат да вртат кругови низ центарот за да стигнат во нивните домови од работа. Овие се како оние вмроњи што го рушеа Бучко на времето со еден скапан 101 ,,Глас на светлината” кои го тероризираа Скопје и ден и ноќ кои на крај сепак успеаа да го срушат и него и да ја срушат владата на СДСМ.