(ФОТО) Горска Вода донираше 3 камиона вода за поплавените региони во Скопје

0
1305

Сочувствувајќи со жителите кои настрадаа во поплавите во Скопје и останаа без чиста вода за пиење, рано изутрина, компанијата Горска испрати камион со вода во погодените подрачја, кој веруваме дека барем малку ќе го олесни справувањето со природната непогода.

Во текот на утрешниот ден, уште 2 камиони со Горска вода ќе бидат испратени на погодените локации.

843

Како општествено одговорна компанија, Горска ќе продолжи да донира во моментите на потреба и ги повикува сите да ја покажат својата хуманост со донирање на телефонскиот број 143 400.