(ФОТО) ГОЛЕМО ПРИСУСТВО НА ПОЛИЦИЈАТА ПРЕД СОБРАНИЕ, ФОРМИРАНА Е ТАМПОН ЗОНА!

0
523

12993394_259795721027247_4402739097921150312_n