(ФОТО) ГОЛЕМИ КРИТИКИ ЗА СТАЦИОНАРОТ ВО ШТИП, БИЛ НАПРАВЕН ФУШЕРАЈ СО ЛИМ ОД 500 ЕВРА А КОШТАЛ 1 МИЛИОН ДЕНАРИ?!

0
660

На социјалните мрежи се појави огромен револт поради изградениот стационар за кучиња во Штип од страна на градоначалникот Благој Бочварски. Каде како што се вели стационарот требало да чини околу 1 милион денари а во суштина вредноста била околу 500 евра или колку една гаража направена од лим.