(ФОТО) ГЕРО АЛЦХАЈМЕРОВИЧ КОНЕЧНО СИ ГО ОТВОРИ СРЦЕТО И ЗАПОЧНА СО ПРОЕКТОТ АНТИ ЗАЕВ АНТИ СДСМ И ДА СЕ ВРАТАТ ВМРО-ДПМНЕ ПРЕКУ МИЦКОВСКИ НА ВЛАСТ СО ТОА ШТО ГО СПРУЖИ ЗАЕВ И ЦЕЛА ВЛАДА НА НАСЛОВНА НА ,,СЛОБОДЕН ПЕЧАТ” СО ШТО ДИРЕКТНО ОДРАБОТИ ЗА ЌОСИЊАТА!

0
921

Геро Алцхајмер толку е перфиден со неговата суета и самобендисаност, толку е провиден што е многу јалов обидот да ја скрие омразата кон СДСМ и кон премиерот Заев само затоа што не го земаа во влада тој да биде на местото од Роберт Поповски, нешто што Геро никогаш нема да го преболи. Најтрагично од целата оваа калакурница е што Геро таа омраза и опседнатост ја преточи на насловната страна на ,,Слободен Печат” со тоа што ја спружи цела влада и стави акцент на спорот со името именувајќи ја жичарата на Водно како Горна Вардарска Жичарница. Ова што го прави Геро е директно подгревање на тензиите и фрлање медумска храна на ќосињата со дневна куртон пропаганда на најпечатениот и најскапо платен дневен тираж со грант од СОРОС.