(ФОТО) Герила акција на СДММ: Сложни братучеди НеУставен суд градат!

0
598

„Добро утро, Никола. Сложни братучеди НеУставен суд градат!

10 години беа потребни за Груевски и братучед му Мијалков целосно да го партизираат судството. Тефтерчињата, притисоците, Сваровски наградите, за да се удри и по Уставниот суд.
Џабе ви се обидите!

12809749_10154041939903413_356358376797775161_n-670x447

Нема помилување за “едно ливче нека снема”!
Нема помилување за ниту една изборна кражба!
За секое сторено ЗЛОдело ќе одговарате“, напиша СДММ на Фејсбук.