(ФОТО) ГЕРИЛА АКЦИЈА ВО БИТОЛА СРЕДЕ ГОВОРОТ НА ЦРНИ ГРУЈО, БИТОЛЧАНИ НАД СТАКЛЕНАТА ЗГРАДА НА ЦИЛЕ МУ СПРУЖИЈА ПЛАТНО СО НАТПИС ,,РЕАЛНО ЧЕ СИ ЛЕЖИТЕ”!!!

0
6027

Кликнете на фотографијата за поголема верзија