(ФОТО) ГЕРИЛА АКЦИЈА НА ПРИЛЕПЧАНИ НА ВЧЕРАШНИОТ ПРОТЕСТ

0
1092

13120424_10208216315659759_1648433279_o

Фото : 10без10 и Народен Глас