(Фото) Генерал Ангелов од Ирак со порака до Груевски: Оградата ти е “тапа“.

0
1039

angelov 1

Груевски! Оградата ти е “тапа“. Кога ќе почнеш да читаш, луѓето ќе ја скокнат. Затоа! Направи си ваква! Посигурна е! И, за секој случај, на секои десетина метри, стражар! Со пушка!!! Од надворешната страна, направи и минско поле. Да видам, кој ке ти побегне!

ФБ статус на ген Ангелов за поставената ограда пред македонското Собрание.

ograda 3