(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЌЕ ГО ЗАПЛЕНИ ЛИ СЈО ИМОТОТ НА ВМРО ДПМНЕ, СИТЕ ТИЕ 60 МИЛИОНИ ЕВРА ВРЕДНИ СТАНОВИ, ХОТЕЛИ, БАРОКНОТО СЕДИШТЕ?!

0
1712

ВМРО-ДПМНЕ е најбогата партија во Европа. Уште во времето на Љубчо партијата купи банка, десетици дуќани во ГТЦ и на улица Македонија и кој знае колку плацеви на Водно.

Сега со Грујо тоа беше помножено пута сто! Овие фотки се од ексклузивната вила Света Софија во центарот на Охрид, подолу се сликите од новото седиште на партијата, а имаме и извадоци од имотни листови за станови на партијата, плус тука се околу стотина партиски седишта на партијата ширум земјата.

Прашањето е дали СЈО сето ова ќе го конфискува и ќе го врати на народот затоа што сето ова е украдено од буџетот, од народни пари?!

image1 soba villa-sveta-sofija1304442664 villa-sveta-sofija1304442699 15355819_1112445448868401_8548783360462243272_n 303daiq hipoteka