(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ШИЛЕГОВ РАСТУРА СО ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ ЦЕЛО ЛЕТО : ПЕТРЕ РЕШИЛ ЦЕЛО СКОПЈЕ ДА ГО ПИЦНИ И СКОЦКА ЗА МЕРАК ПА МАЈКА ЈАНА НЕКА Е!

0
540

Град Скопје го започна чистењето на реката ,,Серава” и се спрема наредно за зелен коридор.