(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ШЕЌЕРИНСКА ВО ПОСЕТА НА ВОЈНИЦИТЕ КОИ МРЗНАТ НА ГРАНИЦАТА СО ГРЦИЈА

0
1254

Министерката  со припадниците на  на јужната граница.

Во овие празнични денови изразуваме благодарност на припадниците на  кои што не се дома со своите семејства, туку се тука и извршуваат задачи за безбедноста на !