(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Шарена револуција против режимот во Прилеп, општинската зграда велигденски и празнично торпедирана со јајца и боја

0
1351

IMG_3285 IMG_3291 IMG_3294 IMG_3300 IMG_3310 IMG_3315 IMG_3323