(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ВО ПРИЛЕП ДИГА ГЛАС ПРОТИВ АБОЛИЦИЈАТА НА ХОРХЕТА ПРВИ И ПОСЛЕДНИ ВАЛАНДОВСКИ, МАРЈАН СО ХИЛТАТА И МИЛЕ МИ ТЕКНА, ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА ИСТУШИРАНА СО ЈАЈЦА И БОЈА

0
1016

IMG_3353 IMG_3356 IMG_3367 IMG_3370 IMG_3371 IMG_3374 IMG_3379 IMG_3382 IMG_3393 IMG_3397 IMG_3402 IMG_3406 IMG_3412 IMG_3418