(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ,,ШАРЕНАТА ПУШКА” ВО ПРИЛЕП ПУКНА НАД ФАШИЗМОТ, ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ ОДБЕЛЕЖАН СО БЕЛИ ГУЛАБИ

0
937

Шарената револуција по протестниот марш во Прилеп оддаде почит и положи цвеќе пред участакот кој е симбол на ослободителната борба против окупаторот и симболично го одбележа денот на победата над фажизмот со бели гулаби.

IMG_3459 IMG_3462 IMG_3467 IMG_3502 IMG_3526IMG_3539 IMG_3546