(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Хајди Клум уловена ТОПЛЕС ОД ПАПАРАЗИ НА ПЛАЖА!

0
711

Хајди Клум и нејзиниот млад дечко Вито Шнабел се обидоа да се скријат од пријателите на осамена плажа, но тоа не им успеа со папараците.

Screenshot_9 Screenshot_10 Screenshot_11 Screenshot_12 Screenshot_13