(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Фотографии од сендвичите за ОРДАТА на Грујо и Стевче Муња пред уставен суд

0
908

12498470_594269877403651_1397348462_n 12674233_594269870736985_342620100_n 12835009_594269857403653_932360743_n